Milyonlarca telefon numarasını hacker’lar yüzünden internete sızdıran Snapchat bu kez de 16 yaşındaki bir hacker’la baş edemiyor.
Haftalar önce popüler fotoğraf paylaşma uygulaması Snapchat hack’lenmiş ve yaklaşık 4.6 milyon telefon bilgisi internette yayınlanmıştı. Bunun üzerine güvenlik sistemini elden geçiren şirket yetkilileri ise bu sayede hack saldırılarından kurtulabileceğini düşündü.
Bloomberg TV’ye konuşan Smith, tüm bu önlemlerin hiçbir işe yaramadığını, Murphy’nin telefonun numarasını aldıktan sonra şirketin açıkları kapattığını, ancak uygulamayı hack’lemenin hala mümkün olduğunu söyledi. Yeni güvenlik çözümünün sadece şirketin uygulamasını hack’lemek için harcayacağı vakti uzatabileceğini dile getiren Smith, bu işi hobi olarak yaptığını, herhangi bir çıkarının bulunmadığını vurguladı.